Hoeveel kost een barber in Maastricht?

Hoeveel kost een barbershop in Maastricht? Hoeveel kost een barbershop in Maastricht? Ontdek nu hoeveel een nieuwe kapsel in maastricht kost.

0
55

Hoeveel Kost een barber shop in Maastricht?

Hoeveel kost een barber in Maastricht? Als je in Maastricht woont en overweegt om naar de kapper te gaan, vraag je je misschien af hoeveel het kost voor een knipbeurt of een baardbehandeling. Hierbij kunnen prijzen variëren van €16,00 tot €35,00, afhankelijk van de service die je kiest. In deze blogpost geven we je een overzicht van de prijzen bij twee gerenommeerde kapperszaken: Welling’s Cuts and Shaves en Hennessy’s Barbershop.

Welling’s Cuts and Shaves – De beste barber in Maastricht.

Voor een uitstekende barbershopervaring kun je terecht bij Welling’s Cuts and Shaves. Deze zaak biedt een breed scala aan diensten aan voor zowel volwassenen als kinderen.

  • Kapsel Volwassenen: €29,50
    De getalenteerde barbiers van Welling’s zorgen ervoor dat je haar er op zijn best uitziet. Het team staat klaar om je te helpen met een frisse, moderne look.
  • Kapsel Studenten: €23,50
    Speciaal voor studenten biedt Welling’s een betaalbare knipbeurt aan. Deze service is ideaal voor studenten in Maastricht die er goed uit willen zien zonder de bank te breken.
  • Kapsel Kinderen (12 jaar en jonger): €20,00
    Welling’s begrijpt hoe belangrijk het is dat kinderen zich op hun gemak voelen tijdens het knippen. Daarom bieden ze speciale kinderkapsels aan die zowel stijlvol als comfortabel zijn.
  • Baardbehandeling Basic: €16,00
    Voor mannen die hun baard willen laten verzorgen en er op hun best uit willen zien, biedt Welling’s een basis baardbehandeling aan. Deze service zorgt ervoor dat je baard er netjes en verzorgd uitziet.
  • Baardbehandeling met Contour: €20,00
    Deze behandeling omvat een professionele baardbehandeling inclusief contour, perfect voor mannen die een strakke, goed gevormde baard willen.

Hennessy’s Barbershop

Voor degenen die op zoek zijn naar een luxueuze scheerervaring, biedt Hennessy’s Barbershop de ultieme behandeling.

  • Hot Towel Shave: €35,00
    De Hot Towel Shave van Hennessy’s is de ultieme scheerervaring. Deze behandeling omvat het gebruik van warme handdoeken om de huid te verzachten, gevolgd door een gladde, comfortabele scheerbeurt.

Hoeveel kost een barber in Maastricht nou?

Hoeveel kost een barber in Maastricht? Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige knipbeurt, een studentenprijs, een kinderkapsel of een luxe scheerbeurt, in Maastricht vind je een breed scala aan opties. Welling’s Cuts and Shaves biedt betaalbare en hoogwaardige diensten aan, terwijl Hennessy’s Barbershop de ultieme scheerervaring biedt. De prijzen variëren, maar je kunt zeker zijn van een professionele en tevredenstellende behandeling bij beide kapperszaken. Wilt u meer barbierszaken ontdekken? Lees hier over de top 4 barbers in maastricht.